Op dinsdagavond 27 maart jl. werden de beste cosmetica introducties van het afgelopen jaar beloond met een Beauty Astir Award. Van de ruim 170 genodigden won hannah in de categorie ‘Salon’ deze ‘Oscar onder de beauty awards’ met Brilliant Touch!

Hannah introduceert vernieuwende producten die zowel snelle of zelfs direct zichtbare resultaten hebben, maar die op de langere termijn tevens huidverbeterend zijn. De samenstelling van Brilliant Touch zorgt voor een direct soft focus-effect dankzij de lichtweerkaatsende werking van Diamond Core Powder Global Lumière, een luxueus wit diamantpoeder. Op de langere termijn is de formule tevens intensief huidverbeterend bij rimpels en met name huidverslapping.

Over  Brilliant Touch luidde het juryrapport:

“Brilliant Touch bevat een poeder dat licht weerkaatst, zichtbare poriën vermindert en een glimmende huid matteert. Eigenlijk werkt het als een slimme filter, maar dan in het echte leven. Het resultaat is een directe, gave, frisse en egale look zonder dat er make-up aan te pas komt. Werkelijk briljant!”

Prix d’Excellence de la Beauté

Ieder jaar reikt Marie Claire de Prix d’Excellence de la Beauté uit aan de beste nieuwe beautyproducten. Naast de internationale prijzen zijn er ook awards voor enkele Nederlandse favorieten, waaronder hannah Brilliant Touch!

Onlangs sleepte hannah met de Brilliant Touch al een Beauty Astir Award in de wacht en daar mag de Prix d’Excellence de la Beauté aan worden toegevoegd. De Nederlandse award voor Best Skincare ging op 11 april 2018 naar de Brilliant Touch!