Op dit moment neem ik geen cliënten voor gezichtsbehandelingen aan.

De hoge en langdurige breedspectrum zonbescherming voor het lichaam met SPF 50 voor groot én klein

Een voldoende hoge SPF is onmisbaar
Verbrandt de huid regelmatig door de zon, zeker op heel jonge leeftijd, dan is er een groter risico op huidkanker. Onbeschermde blootstelling aan UV-straling werkt tevens een vroegtijdige huidveroudering in de hand als spreekwoordelijke ‘schaduwzijde van de zon’. Omdat zowel UVA- als UVB-straling nadelige effecten kunnen hebben op onze huid, is een zonneproduct met een breedspectrum qua zonnefilters onmisbaar. De beschermingsfactor (SPF) van een zonnebrandcrème dient metzorg te worden gekozen en moet aansluiten op het individuele huidtype. Het doel ervan is om op een beschermde wijze voldoende zonlicht op te nemen en op een verantwoorde manier een mooie bruine teint te verkrijgen. Wanneer je jezelf dagelijks 10 tot 30 minuten zonder beschermingsfactor aan de zon blootstelt, kan dat juist heel positief zijn, met name voor de aanmaak van vitamine D. Blijf je echter langer in de zon, dan kun je een zonnebrandcrème met een SPF Ultra High (oftewel SPF 50) gebruiken.

Nieuw! Body Shield van hannah®, hoge UV-bescherming voor groot én klein
De formule van de nieuwe hannah® Body Shield combineert zowel uiterst stabiele UVA- als UVB-filters, waaronder Tinosorb® A2B, Ethylhexyl Salicylate en Ethylhexyl Triazone. Deze combinatie van filters absorbeert en reflecteert het zonlicht en daarmee de UV-straling over een zeer breed UV-spectrum. Door deze bescherming wordt verbranding en een versnelde veroudering van de huid voorkomen.

Ultra hoge, langdurige zonbescherming zonder plakkerig huidgevoel
Een optimale zonbescherming is het halve werk als je je huid langdurig gezond, jeugdig en mooi wilt behouden. De formule van hannah® Body Shield laat zich gemakkelijk verdelen over de huid en smeert heel prettig uit. Met dit hoogwaardige nieuwe zonneproduct zijn volwassenen en kinderen verzekerd van een ultra hoge- en vooral langdurige zonbescherming. De textuur zorgt voor een aangenaam zacht gevoel op de huid en heel belangrijk voor zowel groot als klein… de textuur is niet plakkerig!

hannah Body Shield € 49,00/tube 200 ml