HOE FIT VOEL JIJ JE?

Werk aan je weerstand!

Alhoewel de lente begonnen is en de zon zich vaker laat zien, hebben toch veel mensen last van een (te) lage weerstand of voorjaarsvermoeidheid. Wist je dat Spirulina je beschermt én kan zorgen dat je sneller herstelt? Samen met vele enthousiaste Spirulina gebruikers willen we je inspireren om de krachtige werking van dit superfood zelf te ervaren.

Chi Bio Spirulina

Spirulina is het meest complete natuurlijke voedingssupplement dat er bestaat. Het is pure voeding en hoort eigenlijk op elke ontbijttafel thuis, om zo de dag goed te beginnen! Spirulina is zeer voedzaam en bevat van nature meer dan 90 vitale voedingsstoffen, het algje is o.a. rijk aan natuurlijke pigmenten (zoals het oranje betacaroteen, het gele xanthophylleen, het blauwe phycocyanine en het groene chlorofyl), vitamine B-complex, vitamine A (betacaroteen), E en K, mineralen waaronder zink en ijzer, calcium, magnesium en selenium, onverzadigde vetzuren (o.a. linolzuur en gamma-linoleenzuur), glycolipiden en sulfolipiden, meervoudige suikers (polysacchariden), enzymen, alle 8 essentiële aminozuren die eiwitten vormen en de belangrijke antioxidant superoxidedismutase (SOD).
Spirulina is in feite een natuurlijke geconcentreerde vorm van voedingsstoffen. Alle noodzakelijke voedingsstoffen zijn in Spirulina aanwezig, behalve vitamine C. Weinig stoffen in de natuur zijn zo compleet opgebouwd en ook nog zo direct te verwerken door het menselijk lichaam. Met een mooie term samengevat: de biobeschikbaarheid (bioavailability) van spirulina is uitzonderlijk en zorgt dus voor een goede opname van de inhoudstoffen!

De hoogste kwaliteit biologische spirulina!

De plek waar de Chi spirulina gecultiveerd wordt is Zuid-India, in een prachtig gebied waar in meer dan honderd kilometer omtrek geen industrie of stad gelegen is. Het klimaat in Azië is optimaal om onze spirulina te laten groeien en er wordt enkel gebruik gemaakt van biologisch gecertificeerde, vegetarische, organische voeding. Er worden dus geen synthetische chemicaliën of meststoffen gebruikt. Alle oogsten worden streng gecontroleerd in een laboratorium om zeker te zijn van de allerhoogste kwaliteit!

Niet voor niets heeft Chi Bio Spirulina alle benodigde certificaten en keurmerken van IMO control tot Naturland en van Ecocert tot USDA Organic. Maar wist je dat Chi Bio Spirulina tevens Halal en Vegan gecertificeerd is? Chi Bio Spirulina is echt 100% spirulina in haar originele vorm: er is niets aan veranderd, met 0% toevoegingen zoals conserveringsmiddelen, vulmiddelen, smaakstoffen en zoetstoffen. De algjes worden geoogst, gedroogd en vermalen tot poeder of geperst tot tablet en verpakt in ultraviolet Miron© glas om de hoogste kwaliteit spirulina te behouden!