Chi

Natuurlijke huidverzorging

De basis van alle cosmeticaproducten van Chi zijn steeds zoveel mogelijk biologisch en in ieder geval 100% natuurlijk. Deze 100% plantaardige stoffen sluiten ongelooflijk goed aan bij uw huid. Al deze plantaardigheden zoals vette plantoliënessentiële oliënbloemenwaterskleihimalaya zouten worden gemengd tot kwalitatief uitzonderlijke composities voor de algemene huidverzorging maar ook voor specifieke probleemgebieden van de huid.

Ontdek het beste voor jouw huid, recht uit de natuur!

Laat je verleiden door Chi Essential Cosmetics: Een 100% pure en natuurlijke verzorgingslijn op basis van ruim 30 jaar kennis van en ervaring met aromatherapie voor alle huidtypes en klachten. Ervaar de verzachtende, voedende en beschermende werking van biologische, koudgeperste plantoliën. Door het voedende en het hydraterende deel van elkaar te scheiden zijn er praktisch geen emulgatoren en conserveringsmiddelen nodig en kan de hoeveelheid vocht en vet afgestemd worden op wat de huid op dat moment nodig heeft.
Je bent uniek: kies huidgerichte verzorging op maat, verrijkt met heerlijke etherische oliën!

Waarom Chi Essential Cosmetics?

  • Écht 100% natuurlijk!
  • Huidverbetering én huidverzorging op maat
  • Biologische ingrediënten van de hoogste kwaliteit
  • Geen synthetische toevoegingen of conserveringsmiddelen
  • Geschikt voor alle huidtypen en huidklachten
  • Geurbeleving en ontspanning

 


HFL Laboratories

Werk samen met professionals die ontwikkelen vanuit de praktijk

De productenlijn

De specialist in het ontwikkelen van producten voor de verzorging van de huid, probleemnagels, de voeten en het lichaam die sinds 2005 op de markt verkrijgbaar zijn.

De productenlijn van HFL Laboratories biedt voor zowel verzorging als huid- en nagel problemen een goed product. Wilt u graag uw lichaam en voeten goed verzorgen of doen er zich problemen voor? HFL Laboratories biedt een effectieve lijn met verschillende doelstellingen.

Alle producten zijn voorzien van een veiligheidsrapport en kunnen gebruikt worden door kinderen, zwangere vrouwen en diabetici.

Ontdek nu wat HFL voor u te bieden heeft.

Het vermoeden dat u een schimmelnagel heeft?

Heeft u een verkleurde of afwijkende nagel? Dan heeft u 50% kans dat u een schimmelnagel heeft en 50% kans dat er iets anders aan de hand is met uw nagel.

Uit onderzoek blijkt dat 1 op de 3 visuele diagnosis incorrect is. Door de betrouwbare test als FungiCheck weet u dat u geen onnodige kosten maakt voor allerlei behandelingen en producten die uiteindelijk geen resultaat opleveren.

Geheel pijnloos en binnen 10 minuten een betrouwbare uitslag in handen.


Wandelwol

Wandelwol is een antidruk-product en bestaat uit een melange van 100% schapenwol. Deze bevat geen chemische toevoegingen of bewerkingen. Het materiaal bevat zuivere lanoline (wolvet) wat u doet ervaren alsof u op wolken loopt.

Wandelwol absorbeert transpiratievocht en ventileert. In de winter zorgt wandelwol voor warme voeten en in de zomer zorgt wandelwol voor verkoeling. Wandelwol voorkomt blaarvorming en bij bestane blaren verzacht deze.

Kortom wandelwol werkt druk-ontlastend en is een behoud voor teennagels en voeten.

Velen gingen u al voor!

Een zakje wandelwol is te verkrijgen vanaf € 6,95