Op dit moment neem ik geen cliënten voor gezichtsbehandelingen aan.

anonieme-vrouw

Professioneel advies door een gedreven persoonlijkheid

Heeft veel kennis van huidtypes en huidproblemen en geeft hierbij advies op maat. Ik ben al jaren klant en hoop dit nog lang te blijven.

anonieme-vrouw

Prettige sfeer

Een mooie salon waarin je een op jouw huid aangepaste behandeling krijgt. Er wordt, zoveel als mogelijk is, rekening gehouden met je persoonlijke wensen. Er zijn ook regelmatig nieuwe behandelingen die kunt ondergaan. Prettige sfeer.

anonieme-vrouw

Ik kom graag bij Yvonne

25 jaar geleden  maakte ik kennis met hannahproducten. Die werden aanbevolen door mijn eerste schoonheidsspecialiste. Ik vind het een fijn product. Mijn huid vaart er wel bij. Toen ik 60 jaar werd, geloofden veel mensen het niet. Ze schatten mij 10 jaar jonger en volgens mij heeft “hannah” er de grote hand in.

Door de regelmatige behandelingen  en huidcontrole  in Huidverzorging – Voetverzorging De Roos heeft mijn huid een goede conditie. Inmiddels is Yvonne mijn derde schoonheidsspecialiste en ik kom graag bij haar in de salon. De producten van “hannah” gebruik ik heel graag op aanraden van Yvonne. Ik hoop nog heel lang bij Yvonne in de salon te komen. Dus Yvonne blijf maar lekker wonen onder de molen en a.u.b. niet gaan verhuizen.