Mijn naam is Yvonne van der Vliet en sinds 2002 ben ik werkzaam in mijn praktijk Huid- en Voetverzorging de Roos als Medisch Pedicure en Huidsspecialiste in Ede.

Hiervoor heb ik de benodigde diploma’s Medisch Pedicure en Schoonheidsspecialiste behaald, alsmede de specialisaties Bindweefselmassage, Litteken- Rimpelreductie Therapie en Lymfedrainage.

Wanneer u voor een pedicurebehandeling lichamelijk niet staat bent om naar de praktijk te komen, is het mogelijk dat ik bij u aan huis kom.

Zorgen voor elkaar

Mijn missie is uw zorg met betrekking tot huid- en voetproblemen te verlichten en indien mogelijk er vanaf te helpen.

Inspiratie

Vanuit mijn christelijke levensovertuiging word ik aangemoedigd om het goede te doen voor mijn naaste. Hierdoor wil ik graag een stukje zorg van u uit handen nemen. U mag rekenen op mijn eerlijkheid, openheid en luisterend oor.

Scholingen en trainingen

Door het regelmatig blijven volgen van trainingen en bijscholingen blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen mijn vakgebied.

De salon

Huid- en Voetverzorging de Roos is gelegen in het centrum van Ede vlakbij de Concordiamolen. De salon, bestaande uit een behandelruimte, wachtkamer en toilet, bevindt zich op de begane grond aan de achterzijde van de woning.

Parkeren

U kunt in principe op de oprit van de woning aan de voorzijde parkeren. In de straat is het vergunning parkeren van 8.00 – 18.00 uur.

Provoet

Huid- en Voetverzorging de Roos is aangesloten bij de brancheorganisatie Provoet. Provoet staat voor professionaliteit, kwaliteit en vakkennis. Wanneer u een schoonheidsspecialist of pedicure bezoekt die lid is bij Provoet, dan kunt u er zeker van zijn dat deze:

  • In het bezit is van het vakdiploma;
  • Rechtmatig gevestigd is;
  • Volgens de hygiënecode van de schoonheidsspecialist werkt;
  • Vakgerelateerde workshops volgt.

Meer informatie over Provoet kunt u vinden op www.provoet.nl