Klantenstop: Op dit moment neem ik geen cliënten aan.

hannah Huidcoach, Chi Schoonheidsspecialist en Pedicure

Ik ben Yvonne van der Vliet en sinds 2002 werkzaam in mijn eigen praktijk Huid- en Voetverzorging de Roos, waarbij ik me vooral richt op huidverbetering en sinds 2016 op de voetverzorging als pedicure.

Hoe het begon

Onze oudste dochter die in 1994 geboren werd en na 3 maanden een eczeemhuid openbaarde. Nadat zij naast uitwendige zalven ook supplementen kreeg voorgeschreven, en dan met name voor haar darmen, werd de interesse bij mij geboren om me in het functioneren van het menselijk lichaam te verdiepen.

Het duurde nog een paar jaar eer ik met de opleiding Schoonheidsverzorging ben gestart. Na de opleiding ben ik door gaan leren en specialiseren in huidproblemen. In 2009 kwam ik bij hannah in Voorthuizen terecht. Door het volgen van verschillende hannah® gecertificeerde opleidingen en massagetherapie mag ik mij ‘hannah Huidcoach‘ en ‘Specialist in huidverbetering‘ noemen.

Sinds 2016 ben ik gediplomeerd pedicure en is het mogelijk om samen met u te werken aan een gezonde huid en voeten.

Tijdens de opleiding had ik een zolderkamer ingericht maar kwam er al snel achter dat dit geen ideale situatie was. Er werd verhuisd naar een woning in Ede (de wijk Rietkampen) met een mogelijkheid tot het bouwen van een praktijkruimte. In eerste instantie werd het opnieuw een kamer maar dan op de 1e verdieping. En in 2004 werd een praktijkruimte met eigen entree en toilet gerealiseerd. In 2011 verhuisden we opnieuw in Ede maar dan naar het centrum. De praktijk bevindt zich naast de woning en heeft een eigen entree en toilet. Het parkeren is in principe mogelijk op de oprit van de woning.

Behandelingen

Door te luisteren naar uw wensen is het mogelijk om te allen tijde een behandeling op maat aan te bieden. Ook al staat deze niet als behandeling beschreven.

Scholingen en trainingen

Door het blijven volgen van trainingen en bijscholingen houd ik mijn kennis up tot date.

Welkom

Ik hoop u binnenkort te mogen begroeten in mijn praktijk om samen met u te werken aan een gezonde huid en/of voeten.